banner
Boek nu je vakantie naar Griekenland
Bericht geplaatst op: 6 januari 2015

Boek nu je vakantie naar Griekenland

kreta griekenlandDe politieke en economische situatie in Griekenland heeft de afgelopen jaren geleid tot een enorme daling in het aantal toeristen. De toerisme sector is een van de meeste essentiële sectoren van Griekenland. Door de daling van 15 procent in het aantal toeristen is de hele economie nog verder gekrompen van het land. Vakantiegangers hebben de afgelopen Griekenland massaal links laten liggen en dat had allemaal te maken met de economische onzekerheid in het land. Maar nu de politieke en economische situatie weer de stijgende lijn te pakken heeft, is er ook een stijging in het aantal toeristen die een vakantie boeken naar het mooie land.

Meer waar voor je Euro’s

Als je nu een vakantie boekt naar Griekenland voor de vakantieperiode van 2015 dan ben je er zeker van dat je meer waar voor je geld krijgt dan in welk ander vakantie land ter wereld. Door de wispelturige economie kun je tijdens je vakantie in Griekenland genieten van een geweldige vakantie voor een betaalbare prijs. Op de plaats van bestemming is het helemaal een feest wat ter plaatse betaal je ten opzichte van Nederland nauwelijks iets voor een diner in een restaurant of een drankje in een bar. Door de wispelturige economie kiezen toeristen ineens weer massaal voor een vakantie naar het mooie Griekenland en vooral luxe accommodaties op het vasteland of op één van de Griekse eilanden zijn enorm intrek bij vakantiegangers. Luxe voor een betaalbare prijs is nu mogelijk in Griekenland, maar ook nog steeds in 2015.

Griekse eilanden de place to be voor 2015

De crisis in het land is vooral merkbaar in de hoofdstad van Griekenland, maar hoe verder je van de hoofdstad verwijdert bent hoe minder merkbaar de crisis in het land is. De Grieken op de eilanden hebben de moed niet opgegeven en gaan met goede moed aan de slag om er alsnog wat van te maken en dat ondanks het economische klimaat. Door de goede moed op de Griekse eilanden zie je voornamelijk dat het toerisme hier juist aantrekt en op het vaste land niet. De Griekse eilanden zijn prachtige vakantiebestemmingen voor een onvergetelijke vakantie waar een ieder een geweldige herinnering aan over zal houden. Luxe accommodaties in overvloed en de mooiste stranden van Griekenland vindt je juist op één van de eilanden. Ook als je niet kiest voor een luxe accommodatie dan kun je terecht op de eilanden. Er zijn meer dan voldoende andere accommodaties waar je als toerist heerlijk kunt verblijven maar toch kiezen de huidige toeristen massaal voor een luxe verblijf in een ultra modern vakantie resort.

Populairste Griekse eilanden

Tot Griekenland behoren ongelooflijk veel eilanden en hierdoor is er keuze in overvloed voor een geweldige Griekenland 2015 vakantie. De populairste bestemmingen voor 2015 zijn Kreta, Rhodos, Zakynthos, Corfu en Kos. Deze eilanden zullen het aankomende zomerseizoen wederom overspoeld worden met toeristen van over de hele wereld maar er zijn ook heel veel Griekse Eilanden die minder populair zijn maar minstens net zo mooi zijn als de populaire eilanden. De keuze is enorm, dus neem de tijd om een vakantie naar Griekenland te boeken voor 2015. Vind zo idyllische badplaatsen waar het heerlijk vertoeven is tijdens een vakantie.

All inclusive vakanties

Von Resort Golden Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 05-05-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 446,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui suntip

Cleopatra Luxury Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 21-11-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 479,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij tui

Lydia Maris Resort And Spa

Griekenland / Rhodos

Vertrekdatum: 07-05-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 470,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Spice En Spa

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 02-02-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 377,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Ona Marrakech Ryads & Spa

Marokko / Centraal Marokko

Vertrekdatum: 07-12-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 522,-

stars Bekijk Reis