AlbaWie zin heeft in een levendige vakantie met zon, zee, strand en natuurlijke leuke clubs, dan is hotel Alba de perfecte plek. Het hotel heeft namelijk een erg levendige ligging in Sunnybeach, Bulgarije. Hotel Alba ligt midden in het gezellige centrum van Sunnybeach en daarnaast ligt ook nog eens het goudkleurige strand van Sunnybeach direct voor de deur. Beter kan het niet.

Ligging

Bulgarije is voornamelijk onder de jongeren een enorm populaire vakantiebestemming. Zo trekt Sunnybeach elk jaar weer vele vakantiegangers. Bulgarije is vergeleken met de andere populaire vakantiebestemmingen, nog een stuk goedkoper. Toch vinden de gasten hier ook voldoende mogelijkheden om uit te gaan. Sunnybeach heeft namelijk een gezellige straat met allerlei barretjes en clubs. Deze straat heeft de naam Flowerstreet. Ook kunnen de gasten natuurlijk leuke excursies boeken om zo ook nog iets meer van het land en de omgeving te zien. Hotel Alba ligt direct aan het populaire Sunnybeach en ook nog eens in het levendige centrum.

Faciliteiten

Bij binnenkomst in het hotel, lopen de gasten direct tegen de receptie aan. Hier kunnen de gasten tijdens het verblijf terecht met vragen of eventuele opmerkingen. In het gehele hotel kunnen de gasten gebruik maken van wifi. Het hotel beschikt over twee restaurants, twee gezellige bars en een snackbar. In de ruim opgezette tuin, liggen twee zwembaden en een apart kinderbad. Er is voldoende ruimte om hier heerlijk te kunnen genieten van de zon. Ook zijn er voldoende ligbedden en parasols. Op het strand kunnen de gasten ook gebruik maken van de ligbedden die worden aangeboden, alleen moeten zij hier wel voor betalen. In het hotel vinden de gasten een fitnessruimte en er is een wellness centrum waar de gasten fijne massages kunnen ondergaan. Overdag en ’s avonds zorgt het animatieteam voor voldoende entertainment. Zij organiseren leuke activiteiten en verschillende shows.

Kamers

Hotel Alba is een ruim opgezet hotel, dat bestaat uit één gebouw met acht verdiepingen. In totaal zijn er zes liften om de gasten naar de juiste verdieping te kunnen brengen. Hotel Alba heeft 354 verschillende kamers en in 2014 heeft het hotel nog een gedeeltelijke renovatie ondergaan. Er zijn vier verschillende verblijftypes, waar de gasten uit kunnen kiezen. De standaard kamers zijn geschikt voor twee personen en beschikken over voldoende faciliteiten, zoals een televisie, koelkast, telefoon, airconditioning en een kluis. De badkamers zijn ruim van opzet en natuurlijk ontbreekt een gezellig balkon niet. De superior kamers zijn in 2014 nieuw gebouwd en deze kamers hebben een wat modernere uitstraling. De familiekamers beschikken over dezelfde faciliteiten, alleen zijn deze wat ruimer van opzet. Daarnaast kunnen de gasten ook nog kiezen voor een appartement. Deze hebben dezelfde uitrusting, alleen hebben de gasten hier een aparte woonkamer.

Verzorging

Hotel Alba biedt haar gasten de all inclusive formule aan. Gasten kunnen zo aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Deze maaltijden worden op gezette tijden aangeboden en de gasten mogen hier onbeperkt gebruik van maken. Alle maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Overdag worden er ook allerlei snacks en ijsjes aangeboden. In de bars kunnen de gasten ook onbeperkt genieten van de drankjes die worden aangeboden. Gasten hebben de keuze uit alcoholische en non-alcoholische drankjes.