Clubhotel EvrikaClubhotel Evrika is een echt familiehotel, gelegen aan Sunnybeach in Bulgarije. Het hotel heeft meerdere zwembaden met glijbanen en er is zelfs een nieuw gebouwd aquapark, waar iedereen zich perfect zal kunnen vermaken. Het hotel is ruim opgezet en dat is in alles doorgetrokken. Hier zal iedereen zeker een hele fijne vakantie gaan beleven.

Ligging

Genieten van het goudkleurige strand en daarnaast ook nog eens een gezellig centrum op loopafstand. Bij Clubhotel Evrika is dit allemaal mogelijk. Het hotel ligt namelijk direct aan het strand van Sunnybeach en het spetterende centrum ligt op maar 500 meter afstand. Hier kunnen de gasten enorm veel beleven. Op vijf kilometer van het hotel, vinden de gasten de stad Nessebar. Deze stad heeft een historisch deel, dat zelfs vermeld staat op de werelderfgoederenlijst van de UNESCO. Een bezoek aan Nessebar mag dan ook eigenlijk niet ontbreken tijdens de vakantie. Zo zullen de gasten ook wat meer van dit land ontdekken.

Faciliteiten

Bij de receptie in het hotel, worden meerdere talen gesproken. Dit is erg ideaal, want zo kunnen alle gasten makkelijk te woord worden gestaan. Het hotel heeft een gezellige lounge, waar de gasten kunnen relaxen en tevens televisie kunnen kijken. Ook is er een speciale internethoek. Er zijn maar liefst vier restaurants, drie a la carte restaurants en een buffetrestaurant. In één van de vijf bars kunnen de gasten een lekker drankje drinken en daarnaast is er nog een snackbar. In de ruime tuin bevinden zich twee zwembaden, compleet met ligbedden en parasols. De kinderen kunnen zich ook perfect vermaken in het speciale kinderbad. Voor nog meer waterplezier kunnen de gasten terecht in het nieuw gebouwde aquapark met vele verschillende glijbanen. Ook wordt er voor voldoende entertainment gezorgd. Dit zowel voor jong als oud.

Kamers

Clubhotel Evrika is enorm ruim van opzet. Het hotel beschikt dan ook over 633 kamers. Alle kamers beschikken over de volgende faciliteiten. Airconditioning, televisie, koelkast, telefoon, een ruime badkamer en een gezellig balkon. Gasten hebben de keuze uit een standaardkamer en deze is geschikt voor twee a drie personen. Ook is er de mogelijkheid om een eenpersoonskamer te boeken. De familiekamers zijn ruimer van opzet en zijn geschikt voor vier personen.

Verzorging

Gasten maken tijdens het verblijf in Clubhotel Evrika, gebruik van de all inclusive formule. Alle standaardmaaltijden worden geserveerd in buffetvorm en de maaltijden staan voor de gasten klaar in het buffetrestaurant. Overdag kunnen de gasten ook nog gebruik maken van de verschillende snacks, ijsjes en zoetigheden die worden geserveerd. Tijdens het verblijf mogen de gasten ook eenmalig dineren in één van de a la carte restaurants en eenmalig in één van de overige restaurants. Op gezette tijden kunnen de gasten ook onbeperkt genieten van alle alcoholische en non-alcoholische dranken die worden geserveerd.