banner
Camper vakanties
Bericht geplaatst op: 9 januari 2017

Camper vakanties

De meeste camper bezitters kiezen ervoor om meerdere malen per jaar de camper te pakken en op vakantie te gaan. Zo kun je ervoor kiezen om een weekendje weg te gaan in Nederland, maar als je wat langer de tijd heb kun je het ook wat verder zoeken. Je kunt heel Europa doorrijden en genieten van de mooie natuur en mooie steden binnen Europa. In de zomer kiezen veel camperbezitters ervoor om met hun camper naar zuid Europa te rijden en daar te genieten van het prachtige weer.

Camper reizen

Mocht je er niet zo van houden om zelf een route uit te stippelen met je camper, kan je ervoor kiezen om met een georganiseerde reis mee te gaan. Dit zijn reizen met een vooraf bepaalde duur en gaat meestal met een groep op reis. Alle overnachtingen voor de geregeld door de organisatie waarbij je hebt geboekt. Vaak zitten hier ook nog een aantal excursies bij in en een borrel om met elkaar kennis te kunnen maken. Vaak is er een bepaalde leeftijd groep die voor dit soort reizen kiest en zijn dan ook mooie en gezellige reizen. Op internet zijn verschillende aanbieders die van dit soort reizen aanbieden, de reizen kennen vele bestemmingen. Voor mensen die voor een zonvakantie kiezen zijn er reizen maar er zijn ook reizen voor mensen die in de winter naar Oostenrijk willen.

Camper huren

Voor het huren van een camper kan je verschillende redenen hebben, maar meest voorkomende is dat mensen een camper bijna nooit gebruiken en het dus geen zin heeft om er zelf een aan te schaffen. Het huren van een camper is dan ook razend populair, en steeds meer mensen kiezen ervoor om een camper te huren. Je kunt campers huren in allerlei verschillende merken, formaten en prijsklassen. Om de juiste camper voor jezelf te kiezen kun je online heel simpel verschillende aanbieders en campers met elkaar vergelijken.

All inclusive vakanties

Aladdin Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 07-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 381,-

stars Bekijk Reis

Jaz Lamaya

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 06-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 701,-

stars Bekijk Reis

Silver Beach

Mu / Oostkust

Vertrekdatum: 01-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1235,-

stars Bekijk Reis

Rixos Bab Al Bahr

Arabische Emiraten / Ras Al Khaimah

Vertrekdatum: 11-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1162,-

stars Bekijk Reis

Whala Bavaro

Domincaanse Republiek / Oostkust

Vertrekdatum: 28-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 980,-

stars Bekijk Reis