banner
Dagje naar het strand: wat neem je mee?
Bericht geplaatst op: 17 december 2021

Dagje naar het strand: wat neem je mee?

Dagje naar het strandOp warme zomerse dagen gaat er natuurlijk niets boven een bezoek aan het strand. Of dit nu een klein strandje aan een meer, de zee of rivier is maakt natuurlijk niet uit. Als je maar kunt genieten van de heerlijke zon en ontspanning. Maar wat moet je meenemen als je een dagje naar het strand gaat? Wij zochten dit voor je uit en hebben het op rij gezet. Zodat het je nergens zal ontbreken tijdens je bezoekje! 

Wat je naar het strand niet mag vergeten

Wanneer je van plan bent om in de heerlijk stralende zon te zitten wil je natuurlijk wel goed beschermd zijn. Daarom is het meenemen van zonnebrand bijzonder belangrijk. Samen met een grote handdoek, fles gekoeld water en zonnebril om ongemerkt naar alle mensen om je heen te kunnen kijken. En wanneer je naar huis gaat natuurlijk een schone onderbroek! 

Ben je na enige tijd uitgekeken naar de mensen om je heen? Dan is een goed tijdschrift echt welkom. De beste tijdschriften vind je via deze link. Neem gewoon even een kijkje!

Wat je naar het strand niet wil vergeten

Hoewel een smartphone, camera of eten voor je dagje strand niet essentieel zijn wil je deze ook niet vergeten. Omdat je bereikbaar wilt zijn en anders niet op je gemak zit en lig. Maar ook omdat je bepaalde momenten gewoon vast wil liggen op de gevoelige plaat. Waarbij het meenemen van geld ook belangrijk is. Voor de aankoop van een ijsje of het betalen van de parkeerkosten! Niet  geheel onbelangrijk.

Wat je dagje strand nog veel leuker maakt

Vind je het luisteren naar muziek ontspannen? Dan is het goed om oordopjes of een echte koptelefoon mee te nemen. Ga je liever iets doen? Dan is een bal of tennissetje altijd goed om de middag mee door te komen en te genieten van het strand. 

Zo zie je maar weer dat de juiste voorbereiding zorgt voor optimaal plezier gedurende je dag ontspannen in de warme zon.

All inclusive vakanties

Villa De Adeje Beach

Spanje / Tenerife

Vertrekdatum: 04-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 562,-

stars Bekijk Reis

Maspalomas Dunas Resort

Spanje / Gran Canaria

Vertrekdatum: 01-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 793,-

stars Bekijk Reis

Hl Club Playa Blanca

Spanje / Lanzarote

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 633,-

stars Bekijk Reis

Sunrise Grand Select Crystal

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 23-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 834,-

stars Bekijk Reis

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 724,-

stars Bekijk Reis