Sunwijzer.NL

De hotspots van 2015

Deel artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

bali strandHet einde van het jaar nadert, en dat betekend dat de reisplannen voor 2015 uitgestippeld kunnen worden. Maar met zo enorm veel landen om uit te kiezen voor een vakantie in 2015 is het nog een moeilijke keuze. Kijkend naar de belangrijkste gebeurtenissen, ontwikkelingen en politieke veranderingen in de hele wereld, onze top 5 vakantiebestemmingen voor 2015 zijn Sri Lanka, Vietnam, Colombia, Bali en Oman. Hieronder lees je waarom je deze fantastische reisbestemmingen voor 2015 op je lijst moet zetten.

Sri Lanka

Voor een relatief klein land, heeft Sri Lanka een enorm uitgebreid aanbod aan mooie vakantiebestemmingen. Het land is bij uitstek een land waar je echt waar voor je geld krijgt, en er zijn hotels voor elk budget. Sri Lanka heeft een boeiend cultureel erfgoed evenals wilde dieren, koloniale steden en tropische stranden. Er worden nog steeds nieuwe hotels gebouwd aan de oostkust van het eiland en de infrastructuur word sterk verbeterd op de oostelijke en zuidelijke kusten van het eiland. Sri Lanka is een fantastische vakantiebestemming en zal bij iedere vakantieganger bovenaan het reisplannen lijstje van 2015 moeten staan.

Oman

De combinatie van adembenemende landschappen met een fascinerende cultuur, Oman is misschien wel de minst bekende bestemming in het Midden-Oosten. Maar het land opent nog steeds nieuwe hotels en de toeristische sector is opkomend. Van prachtige forten en paleizen grenzend aan zandduinen en bergketens afgewisseld met weelderige wadi’s. Oman heeft heel veel te bieden met een relatief korte vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol. Wil je direct in de eerste maanden van het nieuwe jaar al een fascinerende vakantiebestemming aan doen? Oman heeft een geweldig klimaat waarbij het in januari en februari aangenaam warm is.

Vietnam

Vakantiegangers die al bekend zijn met Thailand, zoeken veelal in dezelfde regio een nieuwe vakantiebestemming om het gebied verder te ontdekken. Vietnam heeft een interessante geschiedenis en cultuur en de laatste jaren is het land sterk in opkomst als toeristische vakantiebestemming. De infrastructuur in het land wordt sterk verbeterd en er worden vanaf Amsterdam Schiphol ook steeds meer vluchten aangeboden naar het mooie Vietnam. Toeristen zullen in het land van de ene verbazing in de andere vallen want er zijn ongelooflijk veel mooie bezienswaardigheden en Vietnam staat bekend om de heerlijke keuken.

Colombia

Latijns-Amerikaanse landen blijven stijgen in populariteit, vooral reizigers die op zoek zijn naar minder bekende bestemmingen voor hun vakantie. Columbia is voor het grootste gedeelte nog onaangetast door het massatoerisme, en dit maakt het land populair bij vakantiegangers die weg van het massatoerisme willen zijn. De tropische kustlijn en de ongerepte stranden zijn bij toeristen in trek, maar er zijn ook prachtige landschappen, koloniale erfgoederen en interessante steden. Colombia is een onbekend vakantieland maar absoluut een vakantiebestemming om in de gaten te houden en misschien al wel in 2015 een bezoek aan te brengen.

Bali

Nederlandse toeristen zijn geliefd op het Indonesische eiland Bali. Het eiland wordt door veel vakantiegangers omschreven als het paradijs op aarde. Eigenlijk heeft Bali alles te bieden voor een perfecte vakantie. Een prachtig landschap, sprekende natuur, geweldige cultuur en de mooiste zandstranden. Niet voor niets gaan er al jaarlijks duizenden Nederlanders op vakantie naar het mooie Bali. Het is een hele onderneming om op de uiteindelijke eindbestemming aan te komen maar dan kom je wel terecht in een waar paradijs. Het is een must voor 2015 om een reis naar Bali te boeken, eigenlijk zal Bali elk jaar bij iedere vakantieganger bovenaan het lijstje moeten prijken.

Gerelateerd nieuws

Vakantie in Toscane

Als je over Italië begint heb je het over fantastische cultuur en historie. Naast prachtige plaatsen als Rome, Napels en Venetië is er ook nog

De topcampings in Italie

Italië is een ongelofelijk veelzijdig land waar diverse mooie regio’s en plaatsen te vinden zijn waar je kunt verblijven. Wanneer je een kampeervakantie gaat doorbrengen