Sunwijzer.NL

De tien populairste vakantiebestemmingen

Deel artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

We naderen bijna het einde van het jaar 2021, oftewel: bijna tijd om een nieuw jaar in te luiden!  Het jaar zit vol met verrassingen, je kunt immers niet het gehele jaar bepalen. Toch zijn er enkele dingen die je wel in de hand hebt, denk aan het plannen van vakanties.

De wereld beschikt over veel mooie, bijzondere landen. Landen waar de cultuur, de taal, het eten en de sfeer heel anders zijn dan hier in Nederland. Het is dan ook niet gek dat wij, als nieuwsgierige Nederlanders, onwijs benieuwd zijn naar deze landen. Maar welke landen zijn het bezoeken waard? Hieronder kun je de tien populairste vakantiebestemmingen vinden.

10. Griekenland

Griekenland is een bergachtig land dat bekend staat om zijn prachtige stranden, vele eilanden, heerlijke eten en interessante geschiedenis. Reizen naar griekenland is daarbij ook niet prijzig. Sterker nog, dit land kan beschouwd worden als goedkoopste vakantieland uit dit lijstje.

9. Slovenië

Slovenië biedt de mensheid prachtige natuur. Na een vakantie in Slovenië zul je uren kunnen praten over de prachtige ervaringen die je hebt opgedaan. Tip: in Slovenië zijn veel activiteiten mogelijk. Kijk er eens naar

8. Duitsland

Een land dat niet ver van ons vandaan ligt, maar wel een plekje in deze lijst verdient: Duitsland. De grote steden zullen je iedere keer weer verrassen.

7. Portugal

Uiteraard is Portugal onmisbaar! Zowel een stedentrip als langere vakantie is fantastisch in Portugal. Vergeet trouwens ook niet een wijntje te nemen!

6. Oostenrijk

Indien je niet van de kou houdt, zal dit land niet jouw favoriet zijn. Toch bezoeken jaarlijks veel Nederlanders het prachtige land.

5. Kroatië

Houd jij van zonnebaden onder de Mediterraanse zon of ga jij liever hiken in de bergen? In Kroatië is het allemaal mogelijk. Daarbij zul je ook nog eens enorm bruin worden gedurende de vakantie!

4.Nederland

Het klinkt misschien gek, maar ook Nederland biedt enorm mooie plekken. Zeker met aangename temperaturen is een stedentrip in eigen land een aanrader!

3. Spanje

Bij het vragenrondje in de vriendenkring met de vraag welke landen zij graag bezoeken, zul je Spanje vaak voorbij horen komen. Het is dan ook niet gek dat het land op nummer drie staat. Met het heerlijke eten en de prachtige omgeving kom jij helemaal tot rust. Wacht niet langer en boek snel je spanje vakantie!

2. Italië

Het land van de pasta en pizza: Italië! Inmiddels wordt het bijna als schande gezien als je het prachtige land nog niet hebt bezocht. Zodra Corona het toelaat, is een bezoekje aan Italië aan te raden!

1. Frankrijk

Parijs: de stad van de liefde. Toch biedt Frankrijk meer prachtige plekken dan alleen Parijs, denk bijvoorbeeld aan Lyon of Marseille. Daarbij zul je in Frankrijk iedere ochtend met een heerlijk ontbijt starten.

Gerelateerd nieuws

Vakantie in Toscane

Als je over Italië begint heb je het over fantastische cultuur en historie. Naast prachtige plaatsen als Rome, Napels en Venetië is er ook nog

De topcampings in Italie

Italië is een ongelofelijk veelzijdig land waar diverse mooie regio’s en plaatsen te vinden zijn waar je kunt verblijven. Wanneer je een kampeervakantie gaat doorbrengen