banner
Eigen vakanties worden steeds vaker geregeld
Bericht geplaatst op: 25 mei 2018

Eigen vakanties worden steeds vaker geregeld

Vliegtuig MallorcaMallorca is zonder twijfel een van de populairste vakantie-eilanden in Europa. Dit Spaanse eiland wordt jaarlijks voor bezocht door Nederlanders. De meeste mensen boeken hun vakantie nog altijd via een reisorganisatie, maar er is een duidelijke trend te zien waarbij mensen hun vakantie helemaal zelf regelen. Met de opkomst van vele platformen die het makkelijk maken om alles helemaal zelf te regelen is dit goed te doen. Een van de dingen die ontzettend makkelijk is geworden om zelf voor een prikkie te regelen dat is het boeken van de vliegtickets. Hieronder geven we een aantal tips hoe jij je vlucht naar Mallorca helemaal zelf regelt.

Goedkoop naar Mallorca vliegen

Goedkope vliegtickets vinden is vaak helemaal niet zo moeilijk. We hebben de mailbox dagelijks vol zitten met allerlei kortingen voor vliegtickets en nog veel meer. Maar wanneer we op een bepaalde datum een ticket nodig hebben naar een bestemming, zoals bijvoorbeeld Mallorca dan zijn ze opeens een stuk duurder. Hieronder geven we een aantal tips waarmee je ze alsnog goedkoop kunt vinden.

  • Zorg dat je op de hoogte bent van alle korting websites en vergelijkingssites, zoals je deze allemaal kunt gebruiken. Zet ze in verschillende tabbladen naast elkaar en vergelijk bij alle vergelijkingssites de goedkoopste tickets naar een bestemming op een bepaalde datum. Denk aan websites al WTC, Cheap Tickets of Skyscanner. Tussen deze websites kun je altijd wel iets voordeligs vinden!
  • Vlieg jij het liefst vanaf Amsterdam? Het kan ook lonend zijn om een andere vertrekbestemming te kiezen, zoals Eindhoven, Brussel of Düssuldorf in Duitsland. Voor veel Nederlanders zijn deze bestemmingen ook nog eens dichter bij huis.
  • Zoek ook niet alleen op retourvluchten, maar kijk eens of het verschil maakt om twee losse tickets te boeken. In veel gevallen ben je dan goedkoper uit, hoewel je dit van tevoren niet zou verwachten.
  • Zoek naar tijden en dagen waarop de meeste mensen niet willen vliegen, zoals ’s nachts of doordeweeks. De tickets zijn dan over het algemeen goedkoper. Vergeet geen kosten voor de taxi e.d. die in de nacht wel hoger kunnen zijn.
  • Eenmaal aangekomen op Mallorca dan ben je nog niet op je bestemming. Taxikosten kunnen hoog zijn. Kijk daarom of het voor jou mogelijk is om met het openbaar vervoer te gaan.

All inclusive vakanties

Gran Caribe Villa Tortuga

Cuba / Westen

Vertrekdatum: 02-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1084,-

stars Bekijk Reis

Grand Palladium Punta Cana R

Domincaanse Republiek / Oostkust

Vertrekdatum: 04-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1289,-

stars Bekijk Reis

Spice En Spa

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 537,-

stars Bekijk Reis

Pickalbatros Beach Albatros

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 22-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 521,-

stars Bekijk Reis

Bellis Deluxe

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 05-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 579,-

stars Bekijk Reis