Sunshine Vacation ClubHet Sunshine Vacation Club is een erg populair hotel, onder de gasten de graag genieten van een heerlijk en ontspannen vakantie. Dit hotel biedt haar gasten namelijk vele verschillende faciliteiten voor jong en oud aan. Gasten kunnen hier genieten van de uitgebreide all inclusive formule, wat betekend dat alles hier voor ze wordt verzorgd.

Faciliteiten

Het populaire Sunshine Vacation Club ligt direct aan het prachtige Griekse strand. Het hotel bevindt zich op het Griekse eiland Rhodos, waar er voor de gasten veel te beleven en te zien valt. Rhodos-stad bevindt zich op iets meer dan vijf kilometer van het hotel. Deze stad valt gemakkelijk te bereiken, door gebruik te maken van de bussen die voor het hotel langsrijden. Op iets meer dan 500 meter van het hotel komen de gasten de bushalte tegen. Iets dichter bij het hotel, ligt de gezellige badplaats Trianta. Deze plaats ligt op loopafstand.

Sunshine Vacation Club biedt een drietal verblijftypes aan. De gasten kunnen kiezen uit een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer en een familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, die de gasten zelf kunnen bedienen. Op de kamers vinden de gasten daarnaast een televisie, een kluisje en een koelkast. De badkamers van alle kamers zijn netjes en ruim opgezet. Deze zijn voorzien van een bad, een toilet en een föhn. De kamers hebben natuurlijk verschillende uitzichten. De gasten kunnen ook nog voorkeur aangeven, wat voor uitzicht zij willen hebben. Er kan worden gekozen voor een uitzicht op de tuin, of op zee. Tijdens het boeken van de vakantie, kunnen de gasten dit aangeven. De familiekamers zijn natuurlijk een stuk ruimer opgezet en voorzien van een extra slaapkamer. Kiezen de gasten voor een tweepersoonskamer, dan kunnen zij ook nog kiezen voor een voordeelkamer of een superior kamer. De voordeelkamers zijn goedkoper, maar simpeler ingericht en de superior kamers zijn juist iets prijziger. Deze kamers zijn dan ook gerenoveerd en deze hebben een modernere inrichting en uitstraling.

Het hotel richt zich voornamelijk op families, dus voor de kinderen valt hier ook voldoende te beleven. Zo is er een kinderdisco, een kinderbad en een speciaal kinderbuffet. Voor de kinderen wordt er ook voor voldoende activiteiten gezorgd. Voor de kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar is er een miniclub, de kinderen in de leeftijd van 8-11 jaar kunnen terecht in de maxiclub. Ook aan de iets oudere kinderen is gedacht. Er is namelijk een tienerclub, waar de kinderen in de leeftijd van 12- 16 jaar terecht kunnen. De volwassenen worden natuurlijk niet overgeslagen. Hier wordt ook voldoende entertainment voor georganiseerd.

Tijdens de vakantie kunnen de gasten er voor kiezen om te gaan sporten. Zo is er een speciale fitnessruimte en er zijn een aantal tennisbanen. Na het sporten kunnen zij heerlijke verkoeling zoeken in één van de drie buitenbaden. Er zijn zelfs twee waterglijbanen waar veel plezier aan zal worden beleefd. Op het strand en rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden om zo heerlijk van de zon te kunnen genieten.

Verzorging

Sunshine Vacation Club, biedt haar gasten de uitgebreide all inclusive formule aan, waardoor het hier heerlijk vertoeven is. De gasten kunnen zo aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd, maar de gasten mogen ook eenmalig dineren in het Griekse of Italiaanse a la carte restaurant. Gedurende de middag worden er op gezette tijden verschillende lekkernijen geserveerd. Heerlijke sandwiches, een high tea en verschillende snacks, ijsjes en vers fruit. Niets is hier te gek. De gasten mogen daarnaast nog tussen 10.00 en 01.00 uur onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die het hotel serveert.