Sunwijzer.NL

Handige tips bij het huren van een camper

Deel artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

camper hurenHeb jij zin om een keertje met een camper op vakantie te gaan? Lees dan snel verder. Want voor sommigen kan camperverhuur lastig zijn als ze niet van te voren van bepaalde dingen op de hoogte zijn. Je wilt immers niet voor een onaangename verrassing staan. Daarom worden in dit artikel enkele tips gegevens zodat het huren van een camper zo probleemloos wordt als maar kan.

Wees er vroeg bij

De eerste tip is om vroeg op tijd te zijn wanneer jij een camper wilt huren. Want net als jou, overwegen miljoenen andere Nederlanders dit. Sommigen zijn wat besluitvaardiger dan anderen. Daardoor wordt de kans dat jij gemakkelijk een camper kunt huren, elke minuut kleiner. Dit geldt al helemaal als jij een specifiek camper model in gedachten hebt. Wees er daarom vroeg bij met het huren van een camper. Zo weet je zeker dat je jouw favoriete camper kunt huren. Soms is dat zelfs voor een betere prijs doordat je vroeg erbij bent.

Geef jouw bestemming door

De tweede tip is om aan het bedrijf door te geven waar jij naartoe wilt. Dit heeft vaak met de verzekering te maken, maar ook de regels van het bedrijf zelf. Binnen Europa is een camper vrijwel altijd verzekerd op de weg. Op dit vlak hoef je je dus geen zorgen te maken, alhoewel het nog steeds slim is om duidelijk te communiceren tegenover degene van wie je de camper huurt. Buiten Europa geldt deze verzekering vaak niet. Daardoor is het slim om jouw bestemming door te geven, zodat het camperverhuurbedrijf een verzekering buiten Europa af kan sluit in de periode dat jij daar bent. Zo vermijd je onaangename verrassingen.

Lees de kleine lettertjes

Tot slot is het belangrijk om bij camperverhuur goed de kleine lettertjes te lezen van het huurcontract. Daardoor garandeer je dat de voorwaarden gunstig zijn en er geen rare boetes zijn waarmee ze je wat geld afhandig willen maken. Lees alles goed door zodat je met een gerust hart een leuk camper avontuur kunt beleven. Wil je bij een betrouwbaar adres een camper huren of zelfs kopen? Kom eens langs bij Oortgiese Campers in de Achterhoek.

Gerelateerd nieuws

Vakantie in Toscane

Als je over Italië begint heb je het over fantastische cultuur en historie. Naast prachtige plaatsen als Rome, Napels en Venetië is er ook nog

De topcampings in Italie

Italië is een ongelofelijk veelzijdig land waar diverse mooie regio’s en plaatsen te vinden zijn waar je kunt verblijven. Wanneer je een kampeervakantie gaat doorbrengen