Bali Tropic Resort & SpaHet Bali Tropic Resort & Spa is een luxe all inclusive resort gelegen op het prachtige Bali. Het Bali Tropic Resort & Spa is één van de weinige resort hier en zodoende is het resort dan ook erg in trek. Het resort heeft een rustige ligging, direct aan het strand en in een prachtige tuin. Gasten die hier verblijven kunnen in luxe, helemaal tot rust komen.

Faciliteiten

Bali is een erg populair eiland. Het eiland heet prachtige stranden, er kan heerlijk worden gegeten. Bali kent ook een groot aantal bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Zo zijn er vele tempels en grotten en alleen de natuur op zich is al een bezienswaardigheid.
Bali Tropic Resort & Spa ligt direct aan het prachtige witte strand, waar het resort een eigen stukje privéstrand heeft. Gasten mogen van alle faciliteiten gebruik maken, die het resort hier aanbiedt.
Het centrum van de stad Nusa Dua ligt op ongeveer twee kilometer van het resort en dit is voor de gasten goed te doen. De luchthaven ligt ook maar op twaalf kilometer afstand en natuurlijk worden de gasten van de luchthaven gehaald en aan het eind van de vakantie worden zij hier ook weer naar toe gebracht.

Bali Tropic Resort & Spa is opgedeeld in twee gebouwen. Zo is er het hoofdgebouw dat bestaat uit twee verdiepingen en er is een bungalowgebouw dat bestaat uit één verdieping. De tweepersoonskamers deluxe bevinden zich in het hoofdgebouw. Deze kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn behoorlijk ruim van opzet. De gasten komen niets te kort op de kamers, aangezien deze voorzien zijn van voldoende gemakken. In het bungalowgebouw, bevinden zich de deluxe bungalows. Deze bungalows zijn nog ruimer en hebben ook uitzicht op de prachtige tuin. Ook de bungalows zijn voorzien van voldoende gemakken.

In de prachtige en tropische tuin bevindt zich het ruime zwembad. De kinderen hebben hier hun eigen zwembad. Er is een speciale zonneweide gecreëerd, zodat de gasten hier heerlijk kunnen zonnen. Er is hier ook ruimte voor rondom het zwembad. Hier staan namelijk voldoende ligbedden en er zijn parasols, voor de gasten die daar behoefte aan hebben. Tussendoor kunnen de gasten vele sportieve activiteiten ondernemen. Zo is er een fitnessruimte, er kunnen fietsen worden gehuurd en op het strand kunnen natuurlijk ook verschillende sporten worden uitgeoefend. Aangezien het resort direct aan het strand ligt, leent het zich natuurlijk ook perfect voor verschillende watersporten.
De kinderen zullen zich in dit resort ook perfect vermaken. Zo is er een speciale kidsclub, genaamd Khrisna Kids Club, waar de kinderen in de leeftijd van drie tot twaalf jaar zich bij aan kunnen melden tijdens de vakantie. Voor deze kinderen worden er elke dag verschillende leuke activiteiten en spelletjes georganiseerd.

Verzorging

Bali Tropic Resort & Spa, biedt haar gasten de all inclusive formule aan. De gasten worden hier dus heerlijk verwend. Alle maaltijden staan op gezette tijden klaar en de drankjes kunnen zo bij de bar worden opgehaald. Het resort beschikt over drie verschillende restaurants en maar liefst vijf gezellige bars, waaronder een bar bij het zwembad. In de middag kunnen de gasten ook genieten van een heerlijke high tea, die voor ze klaar wordt gezet. De gasten kunnen 24 uur per dag onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken, die het resort heeft geselecteerd.
Tijdens de vakantie kunnen de gasten de keuken van Bali beter leren kennen. Het resort biedt haar gasten namelijk een kookcursus aan, waarin zij gerechten uit de keuken van Bali kunnen bereiden.