Melia BenoaWie wil genieten van een heerlijke all inclusive vakantie, is hier op de juiste plek. Het Melia Benoa hotel, is een vijf sterren hotel, die haar gasten veel luxe aanbiedt. Geniet hier van heerlijk eten en drinken en een prachtig uitzicht op zee. Het hotel biedt haar gasten vele verschillende faciliteiten aan en ook op loopafstand van het hotel, vinden de gasten wat vertier.

Ligging

Op het prachtige eiland Bali, ligt het Melia Benoa hotel. Bali is erg in trek bij toeristen. Voornamelijk om haar prachtige natuur en natuurlijk de parelwitte stranden, waarop de gasten echt tot rust zullen komen. Bali staat ook bekend om haar vele vulkanen. Het eiland wordt namelijk overheerst door door de vele vulkanische gebergten. Naast de prachtige stranden, heeft Bali ook een prachtige cultuur. Zo is muziek en dans erg in trek onder de Balinezen. Gasten kunnen hier ook heerlijk eten en het eiland kent vele bezienswaardigheden, die tijdens het verblijf bezocht kunnen worden. Er kunnen vele verschillende excursies worden geboekt, die zeker de moeite waard zijn.
Op een aantal kilometers van het hotel, ligt de badplaats Nusa Dua. Nusa Dua is een erg moderne badplaats, die oorspronkelijk is gebouwd om de druk bij de overige badplaatsen weg te halen. Nusa Dua is een wat luxere badplaats en zodoende minder geschikt voor toeristen die aan het rondtrekken zijn.

Faciliteiten

Het gehele jaar door, zijn de temperaturen op Bali heerlijk. Tijdens het verblijf zullen de gasten dan ook vaak de verkoeling op willen zoeken. Het hotel heeft een ruim opgezet zwembad, waar de gasten heerlijk kunnen vertoeven. Rondom het zwembad vinden zij ligbedden en parasols. Deze worden gratis aangeboden. De kinderen kunnen zich perfect vermaken, in hun eigen zwembad. Hier kunnen zij heerlijk spelen en ravotten. Naast de zwembaden, heeft het hotel een apart zonneterras gecreëerd. Hier kunnen de gasten ook heerlijk genieten van de zon. En natuurlijk een beetje bij bruinen. Wie het relaxen even zat is, kan gebruik maken van de fitnessruimte. Hier kunnen de gasten perfect hun energie kwijt. Ook worden er meerdere sportieve activiteiten georganiseerd. De gehele dag door organiseert het animatieteam voldoende entertainment voor jong en oud. Mochten de gasten toch nog iets missen tijdens hun verblijf, dan kunnen zij op elk moment van de dag terecht bij de receptie.

Kamers

Het Melia Benoa hotel wil haar gratis graag een heerlijke vakantie aanbieden. Zodoende zijn de kamers waarin de gasten verblijven, ruim van opzet en voorzien van voldoende faciliteiten. Het hotel beschikt over 127 kamers die verdeeld zijn over twee verblijftypes. De gasten hebben de keuze uit Premium Blue of Premium Silver kamers. Beide zijn tweepersoonskamers. De Premium Blue kamers, worden omschreven als de standaardkamers. De Premium Silver kamers zijn voorzien van wat extra luxe. Hier hangen namelijk al badjassen voor de gasten klaar en wordt de minibar elke dag bijgevuld.

Verzorging

De gasten genieten hier van de all inclusive formule. Het ontbijt, de lunch en het diner worden voor de gasten geserveerd in buffetvorm. Hier kunnen de gasten onbeperkt van genieten. Overdag worden er ook nog eens allerlei snacks geserveerd. In het hotel bevinden zich twee gezellige bars, waar de gasten heerlijke drankjes kunnen verkrijgen. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch.