Sol Beach HouseHet prachtige hotel Sol Beach House ligt op het eiland Bali. Bali is natuurlijk een prachtig eiland en het hotel wil hier natuurlijk niet aan onder doen. Zodoende vindt het Sol Beach House het erg belangrijk dat haar gasten een fijne vakantie beleven. Door middel van de all inclusive formule en vele verschillende faciliteiten die worden aangeboden, zullen de gasten hier dan ook niets te kort komen.

Faciliteiten

Het eiland Bali, behoort tot Indonesië en is een erg populair eiland. Niet alleen vanwege de prachtige stranden, maar het eiland heeft ook een prachtige natuur en cultuur. Er zijn vele bezienswaardigheden en het is dan ook zeker de moeite waard om dit eiland meer te ontdekken. Natuurlijk kent Bali vele verschillende tempels, maar er kan bijvoorbeeld ook met dolfijnen worden gezwommen. Vele toeristen maken tijdens het verblijf ook kennis met de Indonesische keuken, waarin heerlijke gerechten worden bereid.
Het Sol Beach House, ligt direct aan het prachtige strand van Tajung Benoa. Het centrum van de stad Nusa Dua ligt op ongeveer één kilometer van het hotel en hier vinden de gasten gezellige bars, winkeltjes en natuurlijk een aantal restaurants.

Hotel Sol Beach House bestaat uit één hoofdgebouw met 127 kamers. De gasten hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer, een driepersoonskamer en een suite. Alle kamers beschikken over airconditioning, een douche , toilet en een gezellig balkon of terras. De gasten kunnen er ook voor kiezen, om meer luxe te ervaren tijdens het verblijf. Zij kunnen dan een premium blue kamer, of een premium silver kamer boeken. Dit is alleen mogelijk bij een tweepersoons- of een driepersoonskamer. Deze kamers zijn voorzien van extra faciliteiten om het zo de gasten nog meer naar hun zin te maken. Dit is ook mogelijk bij de suites. De gasten boeken dan een executive Gold suite. Gasten krijgen dan onder andere een romantisch diner voor twee personen aangeboden, er worden ligbedden gereserveerd op het strand, gasten kunnen gratis gebruik maken van roomservice en zij kunnen korting verkrijgen op verschillende internationale merkdranken.

Het hotel beschikt over een ruim zwembad en de gasten mogen natuurlijk gebruik maken van het privéstrand. Er zijn voldoende ligbedden, parasols rondom het zwembad en op het strand. Tijdens het verblijf kunnen de gasten gratis gebruik maken van Wifi in het gehele hotel. Er is ook een speciale internethoek, maar hier moeten de gasten wel voor betalen. Voor extra ontspanning, kunnen de gasten terecht in het wellness centrum. Hier kunnen de gasten terecht voor verschillende massages en behandelingen. Overdag is er animatie voor kinderen en s’s avonds worden er allerlei shows georganiseerd en is er livemuziek. De gasten kunnen hier ook allerlei sporten uitoefenen.

Verzorging

De gasten verblijven hier op basis van de all inclusive formule, dat betekend genieten. In het hoofdrestaurant, El Patio, worden de standaard maaltijden geserveerd in buffetvorm. Hier kunnen de gasten zo bij aanschuiven. Daarnaast heeft het hotel nog een restaurant aan het strand genaamd Menega Seaside en er is een a la carte restaurant genaamd Amarta. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kunnen de gasten snacks verkrijgen in de poolbar. In het hoofdrestaurant zijn de gehele dag door snacks te verkrijgen. Naast de poolbar, beschikt het hotel ook nog over een gezellige lobbybar. De gasten kunnen hier de gehele dag door non-alcoholische dranken verkrijgen. De lokale alcoholische dranken zijn in de lobbybar te verkrijgen tussen 09.00 uur en 01.00 uur. In de restaurants, zijn alcoholische dranken op gezette tijden te verkrijgen.