Bikini & TropicanaHotel Bikini & Tropicana is een ideaal hotel voor families. Het hotel heeft een heerlijke ligging in Italie, namelijk direct aan het strand. Aangezien de stranden hier heel geleidelijk in het water lopen, kunnen de kinderen hier ook veilig spelen. De gasten kunnen hier gebruik maken van de all inclusive formule samen met de vele faciliteiten die hier aan worden geboden.

Ligging

Hotel Bikini & Tropicana ligt midden in het centrum van Lido di Savio. Lido di Savio ligt in het oosten van Italië, direct aan de Adriatische kust. Lido di Savio is dan ook een drukbezochte badplaats. De omgeving hier is erg groen en dat maakt deze plaats ook zo speciaal. Het strand heeft een prachtige gouden kleur en is zeker een aantal kilometers lang. In het zuiden van deze plaats vinden de gasten een gezellig centrum met verschillende restaurants, bars en leuke winkeltjes. Iets meer naar het oosten toe, vinden de gasten een enorm sportcentrum. Ook is het mogelijk om scooters te huren, om zo meer van deze plaats en het totale land te ontdekken.

Faciliteiten

Bij binnenkomst lopen de gasten meteen tegen de receptie aan. De receptie is tijdens het gehele verblijf tevens het aanspreekpunt voor alle gasten. Tijdens het verblijf kunnen de gasten televisie kijken in de lounge. Hier kunnen zij even heerlijk relaxen. In de centrale ruimten kan er gratis gebruik worden gemaakt van wifi. De inlogcode hiervoor, is te verkrijgen bij de receptie.
In de groene tuin, ligt een ruim zwembad waar de gasten natuurlijk gebruik van mogen maken. Binnen kunnen de gasten ook gebruik maken van de fitnessruimte. Mochten de gasten nog meer sportieve activiteiten willen uitvoeren, dan kunnen zij buiten terecht op het volleybalveld. Op het strand kunnen er natuurlijk ook nog vele andere sporten worden uitgeoefend. Voor een lekkere maaltijd of een heerlijk drankje zijn de gasten bij hotel Bikini & Tropicana ook op het goede adres. Het hotel biedt haar gasten namelijk de all inclusive formule aan.

Kamers

De kamers in hotel Bikini & Tropicana zijn ruim van opzet en beschikken over voldoende faciliteiten. De gasten mogen hier ook niets te kort komen. Alle kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, een gezellig zitje, een televisie en een telefoon. De badkamers hebben een nette inrichting en zijn voorzien van een douche, toilet en föhn. Vanaf het balkon hebben de gasten een prachtig uitzicht en hier kunnen zij heerlijk zitten.

Verzorging

Italië staat natuurlijk bekend om haar heerlijke eten en drinken. In hotel Bikini & Tropicana maken de gasten gebruik van de all inclusive formule en mogen zij onbeperkt smullen van al het lekkers dat hun wordt aangeboden. Gasten kunnen genieten van de standaard maaltijden in buffetvorm. Deze worden in het restaurant geserveerd. Het hotel heeft een gezellige bar,een strandbar en een terras. Hier kunnen de gasten allerlei drankjes bestellen. Het hotel heeft een selectie gemaakt van alcoholische en non-alcoholische dranken en hier mogen de gasten op gezette tijden, onbeperkt gebruik van maken.