fly drive italie

Wat houdt Fly drive in?

Fly drive staat voor: vliegen en rijden. Een Fly drive vakantie is een vakantie waarbij men vliegt naar een bepaald land waar vervolgens een auto klaarstaat waarmee men kan rondreizen. Deze vorm van vakantie vieren wordt steeds bekender in Nederland en ook steeds meer Nederlanders kiezen voor een Fly drive vakantie. Er bestaan verschillende soorten Fly drive vakanties. De meeste luxe vorm van een Fly drive Italie vakantie is de volledig verzorgde variant. Bij aankomst staat er een auto klaar en alle accommodaties tijdens de reis zijn voor de vakantieganger al geboekt. Alles is geregeld en de reis staat dus ook al voor een groot gedeelte vast. Dit is een erg luxe vorm van een Fly drive vakantie waarbij de vakantieganger enkel nog zelf hoeft te rijden naar iedere bestemming. Een wat meer avontuurlijke vorm van een Fly drive vakantie is de basis variant. Door de reisorganisatie wordt enkel een retourvlucht en een auto geregeld. De vakantieganger dient zelf de rest van de vakantie te regelen. Overnachtingen worden ter plaatse geregeld. Deze vorm is wat minder luxe maar een groot voordeel is dat men niet afhankelijk is van een bepaald verblijf en men geheel vrij is om een route te bepalen.

Waarom Fly drive Italië?

Een Fly drive vakantie in Italië is de ideale manier om zoveel mogelijk te zien van dit prachtige land. In Italië vindt men werkelijk alles. Dit land beschikt over een prachtige natuur, een geweldige kustlijn, cultuur en historie. Tijdens een Fly drive vakantie is het mogelijk om dit allemaal te ontdekken en om Italië te verkennen. Het land leent zich uitstekend voor een Fly drive vakantie omdat het land veilig is en daarbij rijk aan vele overnachtingsmogelijkheden. Met de huurauto die tijdens een vakantie beschikbaar wordt gesteld rijdt men door glooiende heuvels en pittoreske dorpjes. Ook vanuit de auto zal men zeker genieten van alles wat men onderweg tegenkomt.

Bestemmingen Fly drive Italië vakanties

Een Fly drive vakantie is mogelijk door heel Italië maar natuurlijk ook door verschillende delen van het land. In het noorden van Italië moet men zijn voor de vele bergen en meren. Hier vindt men ook romantische steden als Milaan en Venetië. Een prachtig uitzicht vindt men in Toscane waarbij men het plattelandsleven per Vespa kan ontdekken. Ook de Toscaanse kust is prachtig net als de regio Umbrië. Wanneer men een Fly drive vakantie boekt in Noord of Centraal Italië mag een bezoekje aan Rome ook niet ontbreken. Ook Zuid-Italië is een heerlijke Fly drive vakantie bestemming. In het zuiden van het land vindt men enorm veel diversiteit. Aan de kust zijn er de vele vissersbaaitjes, in Puglia vindt men olijfbomen en witte zandstranden en Lecce: één van de mooiste Italiaanse steden. Voor ruïnes dient men Pompeii te bezoeken en vanaf de vulkaan Vesuvius heeft men een prachtig uitzicht over de golf van Napels. Tijdens een Fly drive vakantie in Italië is het mogelijk om per veerboot de eilanden Sardinië en Sicilië te bezoeken. Een Fly drive vakantie op Sicilië behoort echter ook tot een mogelijkheid. Sicilië is het grootse eiland in de Middellandse Zee. Dit prachtige eiland heeft de vakantieganger veel te bieden. Men vindt hier cultuur, geschiedenis, prachtige natuur en heerlijke zandstranden. Een Fly drive vakantie naar Sicilië is ook zeker aan te raden voor wie dit prachtige eiland eens helemaal wil verkennen.