CasimiroAan het prachtige Gardameer ligt hotel Casimiro. Het all inclusive hotel heeft een eigen privéstrand en ligt op loopafstand van het gezellige centrum van San Felice del Benaco. Geniet van het prachtige uitzicht dat dit hotel heeft en kom hier helemaal tot rust. Hotel Casimiro biedt haar gasten vele faciliteiten aan en ook kinderen zullen zich hier goed vermaken.

Ligging

Aan de westelijke kant van het Gardameer, ligt hotel Casimiro. Het hotel ligt direct aan het Gardameer en heeft hier een eigen privéstrand. Het hotel heeft een prachtig uitzicht over het Gardameer en de prachtige natuur die hier bij hoort. Het centrum van San Felice del Benaco ligt op loopafstand van het hotel. Op maar een paar meter van het hotel vinden de gasten de gezellige baai van Porto Portese. Hier kunnen de gasten gebruik maken van de rondvaartboot, die ze naar andere plaatsen aan het Gardameer brengt. Ook is het mogelijk om zelf een bootje te huren en een dag op het Gardameer door te brengen. Op ongeveer drie kilometer van het hotel, ligt de plaats Salo. Het is zeker de moeite waard, om deze plaats te bezoeken. Salo is een gezellige plaats met een lange boulevard langs het Gardameer. Hier vindt men vele restaurants, gezellige bars en natuurlijk ontbreken de winkelstraatjes niet.

Faciliteiten

In het hotel vinden de gasten een receptie en een gezellige lobby. Het hotel, wordt vaak als autovakantie geboekt en zodoende is er dan ook voldoende parkeergelegenheid voor de gasten. Het hotel heeft een grote tuin, waarin zich de twee zwembaden bevinden. Eén van deze zwembaden ligt aan de kant van het Gardameer en hier heeft men de gehele dag door dan ook een prachtig uitzicht. Rondom de beide zwembaden staan ligbedden en parasols, zodat de gasten heerlijk van de zon kunnen genieten. Op het strand staan ook ligbedden voor de gasten klaar, alleen moeten zij daar een kleine vergoeding voor betalen. Het strand is voorzien van kiezelstenen, dus een ligbed ligt natuurlijk wel niets iets lekkerder. Verder vinden de gasten hier een restaurant, een gezellige bar, een fitnessruimte en een spa. Het gehele hotel is voorzien van airconditioning en er kan hier gebruik worden gemaakt van wifi. De kinderen zullen zich hier ook perfect vermaken. Er is namelijk een animatieteam en er zijn meerdere kidsclubs waar de kinderen zich bij aan kunnen melden.

Kamers

Hotel Casimiro bestaat uit twee gebouwen en in totaal zijn er 200 kamers. Gasten hebben de keuze uit standaardkamers of luxere kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een televisie, een minibar, een telefoon en een ruim opgezette badkamers voorzien van voldoende faciliteiten. Alle kamers hebben een balkon of een terras en het is mogelijk om een kamer te boeken die uitzicht heeft op het Gardameer. De luxere kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een modernere uitstraling.

Verzorging

Gasten verblijven in het Casimiro hotel, op basis van de all inclusive formule. Zij kunnen genieten van alle standaard maaltijden, die in buffetvorm geserveerd worden. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet. Op gezette tijden kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van de alcoholische en non-alcoholische dranken die hier worden geserveerd. Aan het einde van de dag wordt er een heerlijke high tea geserveerd en daarnaast is er vijf keer per week live muziek. Ook ontvangen de gasten een voucher voor een gratis wijnproeverij bij hun boeking.