banner
Koffers en tassen voor op vakantie!
Bericht geplaatst op: 4 maart 2016

Koffers en tassen voor op vakantie!

Bijna iedereen kent het wel, je wilt op vakantie en daar komt heel wat bij kijken. Eerst lange gesprekken over welke bestemming het moet gaan worden, daarna bij je baas of bazin zeuren dat je graag vrij wilt hebben en dan nog de rest regelen zoals tickets, vervoer, verblijf en kleding. Het is daarom belangrijk dat er geen extra moeilijkheden bijkomen want je hebt al genoeg gezeur aan je hoofd. Maar meestal bij de kleding uitzoeken komt het volgende punt van irritatie, het past niet… Je zult altijd zien dat de koffer te klein en dat je daarom een selectie moet maken van de kleren die je graag mee zou willen nemen. Maar kan dit niet anders?

Grote & luxe koffers zijn een musthave

Het is altijd handig om een grote reiskoffer bij u te hebben. U kunt er alles in kwijt en door het stevig omhulsel hoeft u niet bang te zijn dat de koffer bezwijkt onder de druk van de spullen die u nog meer meeneemt. Het bijkomende voordeel van de nieuwste koffers is dat ze goed uitgerust zijn met een slot of ander vergrendeling. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw persoonlijke spullen bij de verkeerde mensen in handen komen. Daarnaast zijn de koffers vaak voorzien van twee of vier wieltjes waardoor ze makkelijk te vervoeren zijn. Er zijn ook tassen voor dames die op een koffer lijken. Er zitten wel wieltjes, echter is de de inhoud een stuk minder als bij een koffer!

Kleine reistassen ook erg comfortabel

Natuurlijk kunt u alle spullen in een grote koffer kwijt, maar er zijn ook altijd persoonlijke spullen die u liever dicht bij u houdt of noodzakelijke spullen zoals paspoorten, tickets en plattegronden. Voor deze spullen zijn er natuurlijk kleinere, lichtere handtassen(bekijk modellen) die gemakkelijk zijn om mee te dragen. Al deze exclusieve koffers kunt u op internet vinden. Het is natuurlijk mogelijk om de koffers in de winkels uit te testen maar het voordeel van online winkels is natuurlijk dat de keuze veel groter is.

All inclusive vakanties

Iberostar Playa Gaviotas Par

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 02-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 780,-

stars Bekijk Reis

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 724,-

stars Bekijk Reis

Be Live Collection Marien

Domincaanse Republiek / Noordkust

Vertrekdatum: 17-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1204,-

stars Bekijk Reis

Steigenberger Al Dau Beach

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 677,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Pickalbatros Beach Albatros

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-03-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 526,-

stars Bekijk Reis