Sunwijzer.NL

Reistips naar Eindhoven Airport

Deel artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Wie vliegt vanaf Eindhoven Airport heeft verschillende manieren om er te geraken. In dit artikel geven we je informatie over de meest gebruikte manieren om bij Eindhoven Airport te komen namelijk: het openbaar vervoer, parkeren of de taxi.

 

Reizen middels het openbaar vervoer

Wie met de trein naar Eindhoven Airport wilt reizen dient het laatste stukje af te leggen met de bus. Lijn 400 en 401 brengen u naar het vliegveld in 20 minuten. Tickets voor de trein inclusief bus zijn gemakkelijk te bestellen op de site van de NS. De kosten voor een enkeltje bedraag € 16.

Parkeren bij Eindhoven Airport

Wie wil gaan voor goedkoop parkeren Eindhoven Airport heeft verschillende opties. De budgetoptie van Eindhoven Airport zelf is de P8 locatie, gelegen op 10 minuten afstand met de shuttle. Tevens zijn er ook diverse aanbieders rondom het vliegveld waar u uw auto kunt parkeren en direct naar de terminal kunt lopen. Om al dit aanbod te vergelijk kunt u Vliegen en Parkeren bezoeken. Zij helpen al jarenlang vliegreizigers bij het vinden van hun meest geschikte parkeerplaats bij het vliegveld.

Reizen naar het vliegveld middels de Taxi

Of een taxi Eindhoven Airport interessant is sterk situatie bepalend. Via kun je gemakkelijk je ophaalplaats ingeven en vervolgens kun je een van de voorgestelde opties direct reserveren.

Gerelateerd nieuws

Vakantie in Toscane

Als je over Italië begint heb je het over fantastische cultuur en historie. Naast prachtige plaatsen als Rome, Napels en Venetië is er ook nog

De topcampings in Italie

Italië is een ongelofelijk veelzijdig land waar diverse mooie regio’s en plaatsen te vinden zijn waar je kunt verblijven. Wanneer je een kampeervakantie gaat doorbrengen