Tamaimo TropicalHotel Tamaimo Tropical is een gezellig familiehotel gelegen op het Spaanse eiland Tenerife. In de buurt van het hotel valt genoeg te beleven voor jong en oud, maar ook de faciliteiten die het hotel zelf aanbiedt zijn perfect. Voor de kinderen is er zelfs een Nederlandstalige kidsclub, die voldoende activiteiten voor kinderen organiseert. Hebben de kinderen plezier, dan vermaken de ouders zich ook zeer zeker.

Faciliteiten

Tenerife is een erg populair eiland. Vele vakantiegangers trekken hier het gehele jaar door naar toe. Het is een perfect eiland om te overwinteren en daar wordt dan ook volop gebruik van gemaakt. Hotel Tamaimo Tropical ligt in Puerto Santiago. Op een aantal honderd meter van het hotel, vinden de gasten een gezellig centrum met een aantal winkels, restaurants en barretjes. Het bekende Playa de la Arena lavastrand ligt op ongeveer twee kilometer van het hotel. Hiervoor kunnen de gasten gebruik maken van het openbaar vervoer. Deze heeft een rechtstreekse lijn naar het strand.

Tamaimo Tropical bestaat uit één hoofdgebouw met vier verdiepingen. Er zijn maar liefst 7 liften aanwezig in het gebouw. Op deze manier zijn er altijd voldoende mogelijkheden om de kamer te bereiken. Tamaimo Tropical heeft verschillende verblijftypes, waar de gasten uit kunnen kiezen. Zo zijn er studio’s, tweekamerappartementen en driekamerappartementen.
Gasten die in een studio verblijven, hebben een aparte woon- en slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een volledige kitchenette, zodat de gasten de mogelijkheid hebben om te koken in de studio. De badkamer is netjes ingericht en voorzien van een bad met douche. De studio’s zijn daarnaast nog voorzien van een gezellig balkon of terras. De tweekamerappartementen, zijn voorzien van dezelfde voorzieningen als de studio’s. Alleen hebben de tweekamerappartementen een extra slaapkamer. De driekamerappartementen beschikken over twee extra slaapkamers. Alle verblijftypes worden zes keer per week schoongemaakt. Het bedlinnen wordt twee keer per week verwisseld en de handdoeken worden zelfs drie keer per week verwisseld.

Het Hotel beschikt over een 24 uurs receptie, waar de gasten ten aller tijden terecht kunnen. Bij de receptie kunnen de gasten een inlogcode voor Wifi verkrijgen, zodat zij gratis gebruik kunnen maken van Wifi. Natuurlijk kunnen de gasten ook gebruik maken van de internethoek, alleen moeten zij hier wel een bepaalde toeslag voor betalen. Er is een ruim verwarmd zwembad, waar de gasten zich perfect zullen vermaken. De kinderen kunnen terecht in hun eigen zwembadje. Rondom deze twee zwembaden staan voldoende ligbedden, zodat de gasten heerlijk van de zon kunnen genieten. ’s Avonds kunnen de gasten terecht in de discotheek, of zij kunnen genieten van het entertainment dat wordt georganiseerd. De kinderen hebben een eigen kidsclub, waar zij de gehele vakantie terecht kunnen. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd en in deze kidsclub wordt onder andere Nederlands gepraat.

Verzorging

Gasten kunnen er in dit hotel voor kiezen, om op basis van all inclusive te verblijven. Bij deze formule zijn de standaard maaltijden inbegrepen. Zo kunnen de gasten aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Deze maaltijden worden op gezette tijden en in buffetvorm geserveerd. In de middag worden er allerlei snacks en zoetigheden geserveerd en hier mogen de gasten natuurlijk onbeperkt gebruik van maken. Tussen 10.00 uur en 24.00 uur kunnen de gasten ook nog een onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die door het hotel zijn geselecteerd.