banner
Twee verschillende soorten vakantiegangers
Bericht geplaatst op: 24 oktober 2018

Twee verschillende soorten vakantiegangers

Twee verschillende soorten vakantiegangers

Iedere vakantieganger viert zijn vakantie op hun eigen manier. De één viert zijn vakantie in een zonnige badplaats om daar heerlijk te relaxen. Terwijl de ander gelieve een actieve vakantie onderneemt. Wat wij in deze instantie bedoelen met een actieve vakantie , is dat men een camper huurt in Nieuw-Zeeland en probeert zoveel mogelijk van dit wonderschone land te zien.

Een zon vakantie

De eerste type vakantie die we gaan bespreken zijn de heerlijke zonvakanties. Op vakantie gaan, is voor vele mensen het hoogtepunt van hun jaar. Heerlijk genieten van een luxe hotel, het mooie weer en daarnaast nog tal van leuke activiteiten. Dit zijn vaak redenen waarom deze vakanties zo populair zijn. Naast dat een heerlijke zonvakantie voor veel vreugde zorgt, is het ook nog eens gezond.

Uit vele onderzoeken blijkt dat het effect van de zon een positieve invloed heeft op het humeur van de mens. Naast dat het goed is voor ons humeur, is het ook goed voor ons lichaam. De zon straalt namelijk UV-licht af en dit zorgt voor vitamine D. Deze vitamine zorgt ervoor dat er calcium gehecht wordt op de beenderen waardoor deze sterker worden.

Een actieve vakantie door Nieuw-Zeeland

Er zijn ook vakantiegangers die liever een actieve vakantie ondernemen. De vakantiegangers halen hun voldoening uit het ontdekken van een nieuwe omgeving. Het land die we vandaag bespreken is Nieuw-Zeeland. Dat dit land populair is onder actieve vakantiegangers, is niet zo gek. Nieuw-Zeeland wordt vaak geroemd door zijn bijzondere natuur. Daarom moet men ook niet schrikken als ze te horen krijgen dat dit land 14 nationale parken heeft.

Van origine bestaat Nieuw-Zeeland uit 2 verschillende eilanden. in het noorden ligt de zogenoemde Noordereiland dat zich kenmerkt door

vulkanen, geisers en warm waterbronnen. In het zuiden ligt het Zuidereiland in tegenstelling tot het Noordereiland beschikt dit eiland over natuurlijke grote gebergten en geen vulkanen.

Naast al het natuurschoon wat er te bewonderen valt, is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland een plaats dat niet gemist mag worden tijdens de vakantie. De stad Wellington staat bekend om de geweldige kwaliteit aan restaurants en de toeristische en culturele attracties. Eigenlijk komen woorden te kort om dit wonderschone land te bespreken.

Is het altijd al een droom geweest om een heerlijke rondreis te maken door een prachtig land? Treur dan niet, camper.nl biedt namelijk de mogelijkheid om een geschikte camper te vinden voor de ultieme rondreis.

All inclusive vakanties

Sunrise Holidays

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 641,-

stars Bekijk Reis

Sbh Club Paraiso Playa

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 15-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 717,-

stars Bekijk Reis

Sbh Taro Beach

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 12-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 900,-

stars Bekijk Reis

Jasmine Palace Resort En Spa

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 02-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 555,-

stars Bekijk Reis

Luxury Bahia Principe Bougan

Domincaanse Republiek / Zuidkust

Vertrekdatum: 01-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1239,-

stars Bekijk Reis