banner
Vakantie Italië
Bericht geplaatst op: 29 augustus 2014

Vakantie Italië

vakantie italieItalië is een veel geboekte populaire vakantiebestemming. Dit komt doordat Italië een erg veelzijdige vakantiebestemming is die het hele jaar door meerdere mogelijkheden heeft te bieden. Een vakantie Italië geeft jou de mogelijkheid om de prachtige natuur en cultuur van Italië te ontdekken. Zo is er de mogelijkheid te skiën in de Alpen, te zwemmen in het prachtige Gardameer of gewoon heerlijk aan een van de vele kusten en stranden te liggen. Het hele jaar door zijn er meerdere mogelijkheden voor een rondreis in Italië.

Bezienswaardigheden in Italië

Wanneer u een vakantie Italië boekt zijn er veel bezienswaardigheden die je kan ontdekken. Zo is er Venetië een gebied dat bestaat uit meer dan 100 eilanden. Dit is dan ook een geweldige bestemmingen als je een romantisch boottochtje wil maken in een Ventiaanse Gondel(welbekend van vele films). Ook kan je Rome bezichtigen een stad die je niet mag missen als je Italië bezoekt, bekijk het Colosseum en ontdek de geschiedenis van de romeinen. Dit alles is nog maar een kleine greep aan wat een vakantie Italië je te bieden heeft.

Natuur in Italië

Wanneer het om natuur gaat is Italië de perfecte bestemming. Er zijn in Italië veel prachtige natuurparken te vinden en het is vaak zelfs mogelijk om in deze natuurparken te verblijven in oude antieke hotels. In deze natuurparken zal je geheid een van de bekende meren tegenkomen in Italië, zo is er het welbekende Gardameer en het Lago Maggiore. Naast dit alles is er in het noorden van Italië de Alphen te vinden voor eventuele ski vakanties of wandelvakanties en kunt u een van de vele (soms) nog actieve vulkanen bezichtigen.

Een vakantie Italië boeken?

Wil jij een rondreis in Italië boeken? Dan raden wij je aan goed te vergelijken bij onze aanbieders. Ook kan je op onze website veel meer informatie vinden over Italië in de categorieën hieronder. Bekijk ook is onze aanbiedingen pagina voor eventuele goedkope vakantie voordelen naar Italië!

Vakanties in Italie

Royal Holiday Palace

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-03-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 680,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Hl Paradise Island

Spanje / Lanzarote

Vertrekdatum: 22-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 552,-

stars Bekijk Reis

Iberostar Grand Bavaro

Domincaanse Republiek / Oostkust

Vertrekdatum: 04-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1840,-

stars Bekijk Reis

Eden Andalou Aquapark En Spa

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 08-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 585,-

stars Bekijk Reis

Taurito Princess

Spanje / Gran Canaria

Vertrekdatum: 17-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 916,-

stars Bekijk Reis