Sunwijzer.NL

Welke schoenen meenemen tijdens het backpacken?

Deel artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

schoenen tijdens het backpacken

 

Als je eenmaal het besluit genomen hebt dat je wilt gaan backpacken, dan is er van alles wat je moet regelen. Niet in de laatste plaats natuurlijk het regelen van je visum, checken of je paspoort aan de juiste voorwaarden voldoet nog qua geldigheid en eventuele vaccinaties die gelden voor het land van of de landen van bestemming. Maar nu de grootste uitdaging. Het aanschaffen van een geschikte backpack is 1, maar hoe ga je al je spullen in die backpack krijgen? Alleen de keuze die je moet maken voor welke schoenen je moet meenemen is al een dilemma op zich! Hierbij enkele tips die je wellicht kunt gebruiken bij het maken van de juiste keuze voor het juiste schoeisel. Dan kun je je verder gaan richten op de voorbereidingen treffen voor je mooie reis.

Voorbeelden van schoenen voor je reis

Een goed paar slippers kunnen niet ontbreken in je backpack. Niet in de laatste plaats omdat slippers ook praktisch geen ruimte in beslag nemen. Slippers van het merk Havaianas zijn een aanrader. Het zijn vrij stevige slippers waarop je best wat meters kunt maken en ook niet onbelangrijk; ze zien er ook nog leuk uit en passen ook altijd in je backpack! Bij Durlinger.com zijn genoeg schoenen te vinden die je mee kunt nemen op reis. 

Stevige wandelschoenen

Je kunt best een eind komen met goede slippers of een paar sneakers. Echter, voorzie je dat je best wel wat afstanden gaat lopen of de bergen in gaat, kijk dan alsjeblieft naar niet al te zware, maar wel stevige wandelschoenen. Merrel’s zijn dan een goed alternatief. Laarzen zijn ook fijn, maar de ervaring leert dat je die uiteindelijk maar 2 keer draagt en dan is het echt ballast. 

Sneakers

Hoe je het ook went of keert; een sneaker is eigenlijk onmisbaar. Zeker als je naar een warm land gaat zijn sneakers een goede afwisseling voor je slippers. Koop een leuk paar Skechers in een kleur die overal bij past en you are good to go!

Gerelateerd nieuws

Vakantie in Toscane

Als je over Italië begint heb je het over fantastische cultuur en historie. Naast prachtige plaatsen als Rome, Napels en Venetië is er ook nog

De topcampings in Italie

Italië is een ongelofelijk veelzijdig land waar diverse mooie regio’s en plaatsen te vinden zijn waar je kunt verblijven. Wanneer je een kampeervakantie gaat doorbrengen