Sunwijzer

Zonvakantie Augustus boeken? 4 mooie vakantiebestemming om naar toe te gaan!

Deel artikel

Wil je een zonvakantie Augustus boeken, maar je heb je nog geen idee waar naartoe? Daar gaan we je op deze pagina bij helpen. Hieronder delen we namelijk een aantal leuke tips voor mooie vakantiebestemming in Augustus. Want als de zon schijnt, genieten we vaak op ons best!

1- Vakantie in Zuid-Frankrijk

Een van de mooiste vakantiebestemmingen voor een zonvakantie in Augustus is de kust van Zuid-Frankrijk. Met name een verblijf op een camping Cote d Azur is ontzettend tijdens deze periode. Niet alleen vanwege het heerlijke mediterrane klimaat, maar zeker ook door de aanwezigheid van schitterende natuurparken, bijzondere steden en mooie bezienswaardigheden. En tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk is er ook voor alle leeftijden wel iets te beleven. Kortom, het is zeker een vakantiebestemming die het overwegen waard is.

2- Vakantie in Noord-Italië

Een andere opties voor een zonvakantie in Augustus zijn de meren in Noord-italië. Eerlijk toegeven: ook tijdens de warme Augustus maand kan het weer hier wisselvallig zijn, maar in Augustus heb je wel de meeste kans op mooi weer. Het is dan ook niet voor niets dat er jaarlijks duizenden Nederlandse toeristen in de auto stappen om te genieten van een vakantie aan de Noord-Italiaanse Meren. Of je nou kiest voor het populaire Gardameer of het minder bekende Idromeer: een vakantie bij de meren in Noord-Italie is altijd een goed idee. Onze tip: Ga op zoek naar een Lago Maggiore camping, waar je geniet van de overweldigende natuur!

3- Vakantie aan de Spaanse costa’s

De temperaturen in Spanje zijn vrijwel het hele jaar door een stuk beter dan in Nederland. Maar ook in Augustus schijnt de zon in Spanje volop. Om die reden is Spanje dan ook een mooie vakantiebestemming voor een zonvakantie in Augustus. En wanneer je een strandliefhebber bent is het zeker aan te raden om de Spaanse costa’s te bezoeken. Hier tref je tal van mooie hotels, campings en vakantieparken, waar je kunt genieten van een welverdiende vakantie. Tel daar de relatief goedkope prijzen, het heerlijke eten en de gezellige sfeer bij op en je begrijpt dat Spanje een uitstekende keuze is.

4- Vakantie op Sardinië

Stel je eens voor: je ligt op een parelwit strand en kijkt uit op een helderblauwe zee. Doe je ogen maar open, want we heten je van harte welkom op Sardinië. Sardinië staat ook wel bekend als hét bounty-eiland van Europa en is dan ook een fantastische bestemming voor een zonvakantie in Augustus. Het eiland bruist in deze maanden en dat doet de sfeer ten goede. Zo zijn er veel gezellige restaurantjes te vinden en worden er een groot aantal excursies aangeboden. Onze tip: boek zeker een boottocht naar de Golf van Orosei. Dat is een geweldige ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Waar ga jij op zonvakantie in Augustus?

En.. Krijg je al zin om je koffer in te pakken? Dan zijn wij zeer nieuwsgierig waar jij een zonvakantie Augustus gaat boeken. Twijfel dus niet om een bericht achter te laten en ons te inspireren met jouw volgende vakantiebestemming!

Gerelateerd nieuws

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!